• Despre noi

                            67825379_2376434742463341_6267648747170168832_n

  Baby Parking este unicul spațiu de recreere din Brașov de acest gen, o alternativă ideală la nevoia de socializare și explorare a celor mici și la nevoia de timp a părinților.

  De unde ideea?

  Oricărui proaspăt părinte i  se modifică viața în mod semnificativ, odată cu venirea pe lume a unui Bebeluș. Prioritățile i se schimbă, preocupările devin altele, totul situând în centru Universului său propriul copil. Cu siguranță, ție ți s-a întâmplat asta.
  Ce te faci însă atunci când urgențele medicale/familiale/de serviciu devin stringente și trebuie rezolvate imediat? Desigur, l-ai putea lua cu tine… Așa a făcut-o și mama ta, așa ai putea-o face și tu. Vei trăi aceeași experiență de “sâcâială” a celui mic, combinată cu îngrijorarea că vine cu tine sănătos și poate pleca cu oricare dintre triliardele de viruși sau bacterii ce circulă nestingherit în locurile aglomerate. Cu siguranță vei trăi momente în care ți-ai fi dorit să existe ceva – nu de tot, doar la nevoie, care să mai lungească un pic cordonul ombilical imaginar care vă ține atât de strâns legați.
  Să îl știi în siguranță și să ai încredere că ceea ce i se întâmplă e bine gestionat, să nu plângă după tine, să aibă preocupări adecvate vârstei, să doarmă atunci când îi e somn, să mănânce arunci când îi e foame…
  De-ar exista acel loc, atunci el s-ar numi…Baby Parking! 😉 Noi oferim soluții moderne la probleme clasice de gestionare a timpului prețios al oricărui părinte!